Düzce'de trafik kazaları: 10 yaralı

Düzce'de meydana gelen iki ayrı kazada 10 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'de, kamyonetle otomobilin karıştığı kazada sekiz kişi yaralandı. Kiremit Ocağı Mahallesi Çocuk Polis Merkezi kavşağında İ.E idaresindeki 67 SH 865 plakalı kamyonetle, M.E idaresindeki 67 EH 692 plakalı otomobilin karıştığı kazada kamyonet devrildi.

Kazada yaralanan araç sürücüleri İ.E., M.E ile E.A, Y.Y, U.E, A.E, E.E. ve S.E olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Düzce-Akçakoca Karayolu Konuralp Kavşağı mevkiinde motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada motosikletin üzerinde bulunan iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Hüseyin Alkan idaresindeki 81 GB 530 plakalı otomobil ile ismi henüz belli olmayan ve plakasında ?Dikkat Ölüm Tehlikesi? yazılı motosiklet Konuralp ışıklı kavşakta ışık ihlali sonucunda çarpıştı. Kazada motosiklet sürücü ile yanında bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar Düzce Üniversitesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alırken motosikletin plakasında yazılı olan ?Dikkat Ölüm Tehlikesi? yazısı adeta kazayı anlatıyordu. Polis ekipleri kaza ile ilgili olarak inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber