Okul personelinden örnek davranış

Sivas'ta eğitim veren Buruciye İşitme Engelliler Okulu'nun personeli, okul binasının boya ve bakım çalışmalarında gönüllü olarak görev aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul müdürü Muzaffer Namlıkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17 Ekim 2011 tarihinde okula müdür olarak atandığını ve binada birtakım eksiklikler olduğunu gördüğünü söyledi.

Bu eksiklikleri gidermek için çalışmalara başladıklarını ifade eden Namlıkul, çalışmalar kapsamında okulun kalorifer ve elektrik tesisatlarının değiştirildiğini, duvarlarının ısı yalıtımının yapıldığını belirtti.

Okulun duvarlarının boyanması için de çalışma yaptıklarını aktaran Namlıkul, boyanın hayırseverlerce temin edildiğini, boya ve bakım çalışmalarında ise okulda memur ve aşçı olarak görev yapan personelin yaz tatilinde iş tulumlarını giyerek gönüllü olarak görev aldığını kaydetti.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile yaptıkları görüşme neticesinde okulun bahçesine belediye tarafından parke taşı döşendiğini belirten Muzaffer Namlıkul, bu çalışmanın tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, "Okulun çevre düzenlenmesi çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile okulun boyanması için yardımda bulunan hayırsever vatandaşlara ve sağduyulu davranarak okulun boya ve bakımını yapan okul personeline çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğrencilerinin tatil dönüşünde daha güzel bir okulla karşılaşacaklarını anlatan Namlıkul, bunun için uğraş verdiklerini ve bunu da okul personeliyle başardıklarını belirtti.

Okul personelinden Metin Özkoçak ise müdür Muzaffer Namlıkul'un okulun güzelleşmesi için yaptığı çabaları görerek personel olarak çalışmalara destek verdiklerini belirterek, "Okul idaresiyle işbirliği içerisinde okulun boya ve bakımını gece gündüz demeden gönüllü olarak yaptık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber