Manisa İGM, doğuştan bedensel engelli Çetin'e akülü araba hediye etti

Manisa İl Genel Meclisi (İGM), doğuştan bedensel engelli Hüsne Çetin'e (52) akülü araba hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret eden Manisa İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, Cengiz için istenen akülü arabayı kendisine teslim etti.

Solmaz, yaptığı konuşmada derneği bir gün önce de ziyaret ettiğini, kendisine Hüsne Cengiz'in akülü arabaya ihtiyacı olduğunun iletildiğini söyledi. Bir gün sonra da akülü arabayı hediye ederek Çetin'in mutluluğunu görmenin huzurunu yaşadıklarını dile getiren Solmaz, ?Artık, 'Bugün git, yarın gel' geleneğinin son bulduğu bir dönemi yaşıyoruz. Hüsne Çetin kardeşimizin talebini hemen giderdik. Onun mutluluğunu görmek, bizleri daha çok mutlu etti. İnşallah bu akülü araba, Hüsne Hanım'a büyük bir kolaylık sağlayacaktır.? dedi.

Bedensel engelli Çetin de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin, yaptıkları çalışmalarla engellilerin engellerini bir bir ortadan kalktığını söyledi. Çetin, ?Akülü araba ihtiyacımı karşıladıkları için İGM Başkanı Solmaz'a teşekkür ediyorum. Devletimizin ve hükümetimizin yolu aydınlık ve açık olsun.? diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın 17 Eylül 2012 Pazartesi günü Manisa'ya geleceğini öğrendiğini ve çok sevindiğini de belirten Çetin, Başbakan'ı çok sevdiğini ve görmek istediğini söyleyerek, bu konuda Solmaz'dan yardımcı olmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber