Afyon gazisi Terzioğlu: Yarım kalan bir askerliğimi tamamlamak istiyorum

Afyonkarahisar'da askeri bölgede meydana gelen patlamada, ayağından yaralanan Bursalı gazi Ufuk Terzioğlu, yarım kalan askerliğini tamamlamak istediğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık köyünde konuşlu 500. İstihkâm Ana Komutanlığı Deposu'nda, 5 Eylül tarihinde meydana gelen patlamadan yaralı olarak kurtulan Ufuk Terzioğlu'na ziyaretler devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da gaziyi ziyaret etti.

Gazi asker Ufuk Terzioğlu ve baba Ali Terzioğlu ile bir süre sohbet eden Dündar, ?25 askerimizin hayatını kaybettiği bu olay, bizleri derinden etkiledi. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu üzücü olaydan yaralı olarak kurtulan Ufuk kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bu vatan için canını feda eden şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Kendisinin en kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönmesi en büyük dileğimiz. Bizler her zaman sizlerin yanınızda olmayı sürdüreceğiz.? dedi.

?YARIM KALAN ASKERLİĞİMİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM?

Yaşadığı dehşetin etkisinden yavaş yavaş kurtulan gazi Ufuk Terzioğlu, kendisiyle yakından ilgilenen Mustafa Dündar'a teşekkür etti. Ayağının durumunun her geçen gün iyiye gittiğini, kısa süre sonra alçıyı çıkartmak istediğini söyleyen Terzioğlu, Dündar'ın, ?En kısa sürede iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz.? şeklindeki sözlerine, "Başkanım, henüz yarım kalan bir askerliğim var. İnşallah onu tamamlayıp ondan sonra birlikte oluruz.? karşılığını verdi.

Baba Ali Terzioğlu ise üç oğlunun en büyüğü olan Ufuk'un durumunun her geçen gün iyiye gittiğini belirterek, ?Bu da bizi çok sevindiriyor. İnşallah en kısa sürede iyileşecek. Başta siz olmak üzere, tüm Bursa'ya, bizlere destek olup sahip çıktığı, bizi unutmadığı için çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber