AGD Adana Şubesi'nden Hz. Peygamber'e hakaret eden filme tepki

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şubesi öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, Peygamber Efendimiz (sav)'e yönelik hakaret içeren filmi protesto etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AGD Adana Şubesi, Hz. Peygamber (sav)'e yönelik hakaret içeren filmin protesto edilmesi amacıyla Amerikan Konsolosluğu önünde yapılacak eylemi, provokasyon ihtimali nedeniyle İnönü Parkı'nda gerçekleştirdi.

Kalabalığın tekbir getirerek 'Kahrolsun Amerika, kahrolsun siyonizm, ABD şaşırma sabrımızı taşırma, Muhammed'in ordusu kâfirlerin korkusu' şeklinde sloganlar attığı eylemde, AGD Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal bir konuşma yaptı. Kıranşal, gençleri asker ve polisle karşı karşıya getirmemek için açıklamayı parkta yaptıklarını söyledi.

Resulullah (sav)'e yapılan hakaret ve saldırılan üç beş tane densizin işi olmadığını kaydeden Kıranşal, "Ülkemizde ve bölgemizde büyük oyunlar oynanmaktadır. Büyük İsrail ve Ortadoğu Projesi dahilinde birçok oyunlar gerçekleştirilmektedir. Bugün karşılaştığımız bu saldırı da aynı projenin farklı bir ayağıdır. Nitekim özellikle Libya'da, Yemen'de ve Ortadoğu'nun birçok ülkelerinde yapılan eylemler sonrasında ABD'nin savaş gemilerini Libya'ya yönlendirmesi bu olayın Büyük Ortadoğu Projesi ve Ortadoğu'daki Müslüman topraklarının işgaliyle birebir ilgili olduğunu çok net bir şekilde ortaya koymaktadır." dedi.

Kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber