Göçük altında kalan 2 işçi ölümden döndü

Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden Yunus Emre Tüneli'nde meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi, arkadaşları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden Çevre Yolu'nda bulunan bin 860 metre uzunluğundaki Yunus Emre Tüneli'nde dün gece göçük meydana geldi. Tünelin her iki yanına açılmakta olan drenaj kanalı için yapılan kazı sırasında meydana gelen göçükte Salim Yerişenoğlu ve Cemil Solakoğlu adlı iki işçi beline kadar toprak altında kaldı. Arkadaşlarının toprak altında kaldığını gören işçiler hemen kurtarma çalışmalarına başlarken, iş makineleri ile akan toprağın bir kısmı alındıktan sonra toprağa gömülen iki işçi kurtarıldı. Bin 860 metrelik tünelin ortasında oluşan göçük nedeniyle yaralanan 2 işçi, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ayaklarında ezilme meydana gelen işçiler hastanede tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan tünelde yaşanan göçüğün küçük çaplı olduğu ve çalışmaları etkilemediği belirtildi.

Ünye Çevre Yolu kapsamında yapımı süren Yunus Emre Tüneli'nde 2011 yılında da büyük bir göçük meydana gelmiş, ancak olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber