Müdürün 'Beni Tillo'ya gömün' vasiyeti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'a yeni bir Gaffar Okkan çıkarmaya hazırlanıyor. Diyarbakır'a atanan Siirt Emniyet Müdürü Recep Güven, Siirt Tillo'ya defnedilmeyi vasiyet ettiğini açıkladı. 16.09.2012 08:08

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile ataması yapılan Recep Güven, 2 yıldır görev yaptığı Siirt'ten ayrılmadan önce yayımladığı mesajında, Siirt halkını, ''Beyaz kentin dupduru, tertemiz insanları'' olarak nitelendirerek, bilerek, isteyerek ve severek geldiği mukaddes beldeye 2 yıldır hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirtti.

Güven, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Kentte bulunduğum 2 yıldır beni gönülden destekleyen vefalı ve asil Siirt halkına, personelim ile Siirt'e ve Siirt halkına hizmetten başka bir projemiz olmadığını arz etmek isterim.

Eksik aksak bir şeyler kaldıysa benim yetmezliğimdendir. Güzellikler varsa 'Her şeyi güzel eyleyendendir'. Siirt'teki gözlemlerim; insanların hoşgörüsü, kadirşinaslığı, yapılan her güzel şeyi desteklemeleri, kentin manevi havası, sakinliği, tüm kurumların, kanaat önderlerinin ve Siirt halkının teveccühleridir.

Çok sevdiğim ve benimsediğim bu kutlu şehre ömrümün sonunda yerleşeceğimi söylemiştim. Bu ülkede köyüm yok, ben Üsküplüyüm. Benim köyüm bu kentin Tillo ilçesi olsun. Vasiyetim; insan ömrünün sonlarında memleket ister. Ömrüm vefa ederse döner gelirim, gelemezsem lütfen beni nerede ölürsem öleyim Tillo'ya defnedin.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber