Mühendislerden, Başkan Korkut'a 'hassasiyet' ziyareti

Mühendisler Odası Erzurum Şube Başkanı Ferhat Bingöl ve Oda yöneticileri, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a halkın yanında olduğu ve adil yönetim anlayışından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye İmar Müdürlüğü'nde geçen hafta inşaat mühendisleri ile belediye imar müdürü arasında çıkan tartışma sonrasında, ilgili müdür, Belediye Başkanı Ali Korkut tarafından görevinden alınmıştı. İmar Müdürü'nün görevden alınması üzerine Mühendisler Odası Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri Korkut'a ziyaret ederek, göstermiş olduğu hassasiyete teşekkür etti. Oda Başkanı Ferhat Bingöl, örnek bir davranışla karşılaştıklarını dile getirerek, ?Bir meslektaşımızın işlerini takip için bulunduğu İmar Müdürlüğünde bazı personel ile aralarında hoş olmayan davranışlar gösterilmiş. Oda olarak, yaşanan tartışmayı kınadık. Yakutiye Belediye Başkanımız Ali Korkut, izinli olduğu halde şehir dışından bizleri arayarak üzüntüsünü iletmiş ve akabinde İmar Müdürü'nü yaşanan olay nedeniyle görevden almıştır. Böylesine duyarlılık karşısında bir teşekkür bizim borcumuzdu. Bugün kendisini ziyaret ederek gösterdiği davranıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Böylesine güzel duyarlılıklar herkes için örnek teşkil etmelidir.? dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, yaşanan hadise sırasında kendisinin yıllık izinli olduğunu hatırlatarak ?Maalesef yaşanan bu olayı fırsat bilen bazı çevreler bize yakıştırmalar yapmaya kalkışmıştır. Bu üzüntü verici bir durumdur. Olayı duyunca Oda Başkanımıza üzüntülerimi ilettim. Ardından anında İmar Müdürünü görevden aldım. Konuyla ilgili incelememiz sürmektedir. Mühendisler Odası Başkanı ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber