Lise öğrencisi kalp krizinden hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Fındıklı Lisesi 3. sınıf öğrencisi Furkan Ekmen (16), Fenerbahçe maçını izlerken geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Bugün okula başlayacak olan liseli gencin ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Edinilen bilgilere göre Beyoğlu Piyalepaşa'da dün akşam ailesiyle birlikte Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan maçı izleyen Furkan Ekmen, bir anda rahatsızlandı. Yatağa uzanan ve rahatlamaya çalışan Ekmen'in vücudu birden kasılınca, eve ambulans çağırıldı. Ambulansla Şişli Memorial Hastahanesi'ne götürülen Ekmen, tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Liseli genç için bugün Kasımpaşa Piyalepaşa Camii'nde tören düzenlendi. Fenerci'nin cenazesi kılınan cenaze namazı ardından Kulaksız Mezarlığı'na defnedildi.

OKULA BAŞLAYACAKTI

Okula başlayacağı günde hayatını kaybeden Furkan Ekmen'in ölümü, ailesi ve arkadaşlarını da yasa boğdu. Furkan'ın ölüm haberini duyan Fındıklı Lisesi'nden arkadaşları, liseli gencin evine akın etti. Furkan'ın annnesine taziye ziyaretinde bulunan arkadaşları, "Çok iyi birisiydi. Ölüm haberi ile şok olduk. Okul yerine buraya geldik" dediler. Furkan'ın bir akrabası ise, "Gencecik bir çocuktu. Kalp krizi geçirdi acımız büyük" diyerek düşüncelerini dile getirdi. Furkan'ın annesi, evin in önünde güçlükle ayakta durabildi. Eşine dayanarak gözyaşlarına boğulan acılı anne, yürekleri dağladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber