GTO'dan iş sağlığı ve güvenliği semineri

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından ?Yeni Mevzuat Işığında İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Bilgileri' konulu seminer düzenlenecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 19 Eylül Çarşamba günü saat 14.00'te düzenlenecek seminere, Endüstri Yüksek Mühendisi İş Güvenliği Uzmanı Arzu Yılmazkaya'nın konuşmacı olarak katılacağını belirtti.

Göçer, seminerin içeriğinin 30 Haziran tarihinde Resmi Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe giren kanun esas alınarak hazırlandığını ve tüm yenilikleri içerdiğini kaydettiği açıklamasında, şu bilgilere yer verdi: ?Çalışma hayatının en önemli gündem maddelerinden biri olan iş sağlığı ve güvenliği konusunda üye firmalarımızın bilgilendirilmesi ve yeni mevzuat ışığında iş sağlığı ve güvenliğinin kapsadığı alanların ele alınması amacıyla seminerimizi düzenlemekteyiz. Gerçekleştireceğimiz seminerde, ?İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun Getirileri', ?Yeni Kanunda İşveren, Çalışan Görev, Yetki ve Yükümlülükleri', ?Teftiş ve İdari Yaptırımlar' gibi konular ele alınacaktır. 19 Eylül Çarşamba Günü saat 14.00'te odamızda düzenlenecek seminere, katılmak ve detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz, proje uzmanımız Gözde Yılmaz ile 220 30 30 dahili 324 numaralı telefonla irtibata geçebilirler.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber