Çanakkale-Lapseki karayolunda korkutan patlama

Çanakkale-Lapseki karayolunda meydana gelen patlama sürücüleri korkuttu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yoldan geçen araçlara zarar veren patlamanın, trafik levhasına isabet eden bir yıldırımdan kaynaklandığı sanılıyor.

Lapseki-Çanakkale karayolu üzerinde meydana gelen patlama sürücüleri korkuttu. Patlamayla zarar gören beton refüjden kopan parçalar, araçlara zarar verdi. O sırada yoldan geçmekte olan bir kamyonun ön camı kırılırken, bir aracın da lastiği patladı.

Kamyon sürücüsü İsmet Güvemli, ?Yanımdaki arkadaşımla birlikte İstanbul'a mal taşıyorduk. Birden önümüzde patlama meydana geldi. Kamyonun ön camı aşağı indi. Biz sabotaj olduğunu düşündük ve durmadan ilerledik. Daha sonra gemiye bindiğimizde arkamızdaki araç sürücüsü bizi uyardı. Yıldırım düştüğünü öğrenince polisi aramaktan vazgeçtik? dedi.

Böyle bir olayla ilk defa karşılaştığını söyleyen Güvemli, ?Ben şoförlük mesleğinde 35 yılı geride bıraktım. Böyle bir olaya ilk defa şahit oluyorum. Az daha ölecektik. Şaşkınım. Arkadaşımı gemide bıraktım. Kamyonun ön camı olmadan İstanbul'a doğru yol aldı. Bu bizim için ekmek parası. Yapacak başka bir şey yok? ifadelerini kullandı. Daha sonra olay yerine giden İsmet Güvemli, kamyona hasar veren taşları inceledi.

Patlamanın trafik levhasına yıldırım isabet etmesi nedeniyle meydana geldiği sanılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber