Valiyi şaşırtan kurdele isteği

Amasya'da bir köy okulunda düzenlenen törende Vali A.Celil Öz ile birlikte açılış kurdelesi kesen öğrenciler, parçalarını kapış kapış aldılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında Ovasaray İlköğretim Okulu'nda Amasya Valiliği, İl Özel İdaresi, Amasya Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla uygulanan peyzaj çalışmalarının hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen Vali Öz, öğrencilerden birine hatıra amacıyla kurdele parçası vermesi üzerine, diğerlerinin de isteğiyle karşılaşınca elindeki makasla kurdele parçalarını kesip isteklerini geri çevirmedi.

Öğrencilerin isteklerinin kendisini şaşırtığını anlatan Öz, "Kurdeleyi kestiğimde bir öğrencimiz 'ben de isterim' dedi. Ardından diğeri de istedi. Kesip verdik. Çocuklar için çok güzel bir hatıraydı" diye konuştu.

Şehir genelindeki tüm okullardaki şartları daha iyi hale getirmek için çalışacaklarını vurgulayan Öz, beraberindeki yetkililer ve öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Törene Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dümen, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ile diğer yetkililer de katıldı. - Amasya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber