Beyoğlu öğretmenevinden aday öğretmenlere özel program

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Beyoğlu Öğretmenevi bu yıl İstanbul'a atanan öğretmenlerden barınma sorunu olanlara kapısını açarak onların yarasına merhem olmaya çalıştı. Şimdi de Öğretmenevlerinin kapanmasının gündemde olduğu bu günlerde anlamlı bir projeye imza atıyor. İstanbul'a atanan öğretmenler için 5 Ekim Dünya Öğretmenler gününde program düzenleyerek öğretmenlerin tanışmalarını ve dayanışmalarını amaçlıyor.

Bu projeye imza atanları tebrik ediyor Öğretmenevinden gelen duyuru metnini yayımlıyoruz?

5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE

EVİNİZİN ÇATISI ALTINDA TANIŞMA VE DAYANIŞMA? GECESİ

5 Ekim Dünya öğretmenler gününde İlimize atanan aday öğretmenlerimizin birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışmalarına, birbirleriyle olumlu davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına, eğitim öğretim sürecinin başladığı bu günlerde Sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına,çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına katkıda bulunmak amacıyla ilimize atanan aday Öğretmenlere yönelik 05 EKİM 2012 Cuma günü saat 19.30 da öğretmenevimizce ?Evinizin Çatısı altında Tanışma ve Dayanışma? gecesi düzenlenecektir.

Geceye katılmak isteyen aday öğretmenlerin 0 212 252 43 43 nolu telefondan Halkla İlişkiler biriminden Özlem BAYSAL 'a rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Program yemekli olacak olup ücreti sembolik olacak şekilde 5 TL olacaktır. Gecede fasıl programı ve günün anlamına uygun müzik dinletileri olacaktır.

Öğretmenevimizce düzenlenecek olan programın aday öğretmenlere duyurulması programımızın amacına ulaşmasını sağlayacaktır. Saygılarımla?

İlker ERARSLAN Beyoğlu Öğretmenevi Müdürü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber