Altındağ Belediyesi'nden milyonluk arsa satışı

Eski Ankara evlerinin bulunduğu başkentin tarihi dokusunun yer aldığı Altındağ'da milyonluk arsa satışı için ilana çıkıldı.

Haber Giriş : 19 Eylül 2012 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Ankara evlerinin bulunduğu başkentin tarihi dokusunun yer aldığı Altındağ'da milyonluk arsa satışı için ilana çıkıldı. Sakarya ve Oğuz Mahallelerinde bulunan iki arsanın toplam satış ihale ilanı 6 milyon 100 bin TL değerinde. 26 Eylül Çarşamba günü yapılacak ihalede toplam 3 bin 50 metrekare alan satılacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın eski Ankara evlerinin olduğu Hamamönü'nden aldığı evle dikkatleri üzerine toplayan Altındağ İlçesi'deki iki arsanın satışı için verilen ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Altındağ İlçesi sınırları içerisinde bulunan iki arsa için Açık Teklif Usulü İhale usulüyle satış yapılacak. 26 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek ilalenin bedeli üzerinden hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecek.

İhale ile satılacak arsalar Altındağ Belediyesi'nin Sakarya ve Kale Mahalleleri'nde bulunuyor. 733 metrekare olan Sakarya Mahallesi'ndeki arsanın muhammen bedeli 1 milyon 466 bin olarak belirlendi. Kale Mahallesi'ndeki 2 bin 317 bin metrekare arsanın muhammen bedeli ise 4 bin 634 bin olarak tespit edildi. 26 Eylül Çarşamba günü yapılacak ihalede toplam 3 bin 50 metrekare alan satılacak.

-TEMİNATINI YAKANA 1 YIL İHALE YASAĞI-

İhale, Altındağ Belediye Sarayı Başkanlık Binasında toplanan Encüman huzurunda yapılacak. İhaleye katılacakların ihale öncesi şartname alması ve ihaleye şartname ile katılması mecburi tutuldu. İhaleye ait şartnamesi Altındağ Belediyesi'nden temin edilebilecek. İhale için satılmış olan şartname bedeli iade edilmeyecek. İhale için verilen teklifler verildikten sonra geri alınamayacak. İhaleye girip de teminatını yakanlar bir yıl süre ile ihaleye giremeyecek. İlanda, tekliflerin en geç ihale günü ihale saatine kadar Altındağ Belediyesi Encümen Başkanlığına verilmesi şart koşuldu.

Anka

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber