Simav'daki okul eylemi sona erdi

Kütahya Simav'a bağlı Demirciköy beldesinde çocuklarını komşu belde Beyce'deki İlköğretim Okuluna göndermek istemeyen velilerin iki gündür sürdürdüğü eylem son buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demirciköy Belediye Başkanı Turan Sümer depreme dayanıksız okullarının bir an önce yapılması amacıyla gerçekleştirdikleri iki günlük eylemin sona erdiğini ve bu sabahtan itibaren öğrencilerini Beyce İlköğretim Okuluna taşımalı sistemle gönderdiklerini bildirdi.

17 Eylül 2012 Pazartesi günü sabah saat 09.00'da vatandaşların geniş katılımı ile Simav-Sındırgı karayolunu yarım saatliğine trafiğe kapatarak araçların geçişine izin vermemek suretiyle başlattıkları eylemi öğrencileri iki gündür Beyce İlköğretim Okuluna göndermeyerek sürdürdüklerini ifade eden CHP'li Başkan Turan Sümer, ?Sesimizi ilgili mercilere duyurduk. Demirciköy ilköğretimde okuyan 150 öğrencimizi bu sabahtan itibaren Beyce İlköğretim Okuluna taşımalı sistemle gönderdik. Öğrencilerimizin eğitimden daha fazla kopmalarına gönlümüz razı olmadı. Hiçbir kurum ve kişi ile sorunumuz yok. Eylem nedeniyle çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da ilgililerden özür diliyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber