Sandık cinayeti zanlıları adliyeye sevk edildi

Mersin'de Ömer Şahin'i boğarak öldürdükten sonra çeyiz sandığına koyduğu iddia edilen eşi M.Ş.ve erkek arkadaşı M.G.adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de depo olarak kullanılan bir iş yerindeki çeyiz sandığı içinde bulunan cesedin, 5 ay önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kaybolan Ömer Şahin'in olduğunu belirlenmesinin ardından çalışma başlatıldı. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, İskenderun'da bir işyerinde çalışan M.G.'nin, Numune Mahallesi'nde kız arkadaşı M.Ş. ile ev tuttuklarını ve burada yaşadıklarını belirledi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.G. ve M.Ş. ekipler tarafından Mersin'e getirildi.

Zanlılar geceyi Asayiş Şube Müdürlüğü'nde geçirdi. Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık raporu alınmasının ardından zanlılar tekrar Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar daha sonra ise mahkemeye sevk edildi.

M.Ş. ve M.G. adliyeye sevk edilmeleri sırasında gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Adliye önünde bekleyen vatandaşlar da zanlılara tepki gösterdi.

Mersin'in Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle'deki kullanılmayan bir depodaki çeyiz sandığında dün bir ceset bulunmuş, cesedin 5 ay önce Çorlu'da kaybolan Ömer Şahin'e ait olduğu belirlenmişti. Yapılan araştırmalar sonucu ise Ömer Şahin'i 2 çocuk annesi eşi M.Ş. ile erkek arkadaşı M.G.'nin öldürdüğü tespit edilmişti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber