Başkent'te paso ve bandrol dağıtımı başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, öğrenci ve öğretmenler için paso ve bandrol dağıtımına başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İndirimli bilet uygulamasından yararlanmak isteyenlerin mağdur olmamaları için bandrollerini bir an önce almaları gerektiği belirtildi.

Ankara'da ikamet eden öğrenciler indirimli biletten faydalanabilmek için ilgili mevzuat gereği okulların verdiği öğrenci kimliklerine, öğretmenler ise aldıkları paso kartlarına bandrol yapıştırıyor. EGO yetkilileri, kontrol ve denetimlerin yeni eğitim öğretim yılında da sıkı bir şekilde sürdürüleceğini, öğretmen ve öğrencilerin mağdur olmamaları için paso ve bandrol işlemlerini bir an önce yaptırmaları gerektiğini vurguladı. Yeni eğitim-öğretim yılı döneminde fiyat artışı yapmadıklarını dile getiren yetkililer, öğretmen paso kartı ve bandrolü için 35, öğrenci bandrolü için de 24 lira ödendiğini kaydetti.

Bandrol almak isteyen üniversite öğrencileri; 2012?2013 hologramlı öğrenci kimlik kartı, hologram yoksa öğrenci kimlik kartı ve son bir ay içerisinde alınmış öğrenci belgesi, lise öğrencileri; İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bastırılan ve paso olarak kullanılacak olan okullarınca onaylanmış öğrenci kimlik kartları ile başvuru yapabilecek. Üniversite ve lise idareleri; öğrenci listeleriyle başvurmaları halinde toplu olarak bandrol alabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber