Kalender'den öğrencilere kırtasiye yardımı

Kırıkkale ve Yöresi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (Kalender) Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demir, 30 köyde öğrencilere kırtasiye desteği vereceklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 18:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ülke olarak yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başlandığını belirten Başkan Demir, ?Eğitimin herkes tarafından önemi bilinen bir gerçek. Eğitimli insanlar ne kadar artarsa cehalette o denli azalacaktır. Evet, bu gün çektiğimiz tüm sıkıntılar cehaletten kaynaklanmaktadır. Geleceğimiz olan çocuklar bizler için çok önemli. Onların güzel yetişmeleri bizler için büyük önem taşımaktadır.? dedi.

Demir, ?Bu gerçeklerden yola çıkarak derneğimizde yeni eğitim yılına çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diye köylerimizde eğitimini sürdürmeye çalışan ihtiyaç sahipleri çocuklara kırtasiye yardımı yapmaya karar vermiştir. Paketimizin içerisinde birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıfları kapsayacak şekilde defterler, kurşun kalemler, kırmızı kalemler, silgiler ve kalemtıraşlar bulunmaktadır.? diye konuştu.

30 köyü tek tek ulaşacaklarını açıklayan Demir, ?İlk etapta 30 köy belirlenmiş olup bu hafta bu 30 köye ulaşmaya çalışacağız. Hafta sonu yönetim kurulumuz ve üyelerimiz dağıtım işini gerçekleştireceklerdir. Sonrada diğer köylere imkânlar dâhilinde gidilmeye çalışılacaktır. Dernek olarak geçtiğimiz çarşamba günü kırtasiye dağıtım işine Hacı Ballı köyünden başlangıç yapmış bulunuyoruz. Hediye paketimizi köy muhtarı Hüseyin Sağkol'a dağıtılmak üzere teslim ettik.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber