Evlendikten 11 yıl sonra gelinlik-damatlık giyip sokakta dolşatılar

Konya'nın Ereğli ilçesinde 11 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı eşine, isteği üzerine gelinlik giydiren kendisi de damatlık giyen 71 yaşındaki Arif İlyi, vatandaşların meraklı bakışları arasında el ele cadde de tur attı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli'de 11 yıl önce ikinci evliliğini Emine İlyi ile yapan Arif İlyi, gelinlik giymek istediğini söyleyen eşinin bu isteğini geri çevirmedi. Eşine gelinlik giydiren Arif İlyi, kendisi de damatlık giydikten sonra vatandaşların meraklı bakışları arasında eşiyle el ele tutuşup cadde de tur attı.

11 yıl önce ikinci evliliğini yaptığını ifade eden Arif İlyi, ?Eşim de benimle ikinci evliliğini yaptı. Daha önce yaptığımız evlilikler yüzünden gelinlik ve damatlık giymeyi uygun bulmadık. 11 yıl sonra eşimin isteğiyle bugün gelinlik ve damatlık giyiyoruz. Çok mutluyuz ve bu mutluluğumuzu giydiğimiz damatlık ve gelinlikle pekiştiriyoruz? dedi.

Emine İlyi ise, 11 yıl sonra gelinlik giymenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, ?Her genç kızın hayali olan gelinliğin istenilen her yaşta giyilebileceğini gösterdik? diye konuştu.

Damatlık ve gelinlikle cadde turu atan İlyi çifti, vatandaşların da ilgi odağı oldu. Bir lokantada baş başa yemek yiyen İlyi çifti, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber