Masal yarışmasının başvuru süresi uzatıldı

Ankara'nın Polatlı Belediyesi'nin, Türkiye Yazarlar Birliği ve TRT Çocuk kanalı koordinatörlüğü ile bu yıl ikincisini düzenlediği, ?Hala anlatacak masallarımız var' yarışmasının başvurusu süresi 8 Kasım Perşembe gününe kadar uzatıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer Bardakçı, masal yarışmasına katılımı arttırmak için 81 il merkezine PTT aracılığıyla broşür ve afiş gönderdiklerini söyledi.

Bardakçı, masal yazarlarını teşvik etmek ve desteklemek; çocuklarımızın duygu ve düşünce dünyalarının zenginleşerek yetişmelerine katkıda bulunmak, onların geleceğe daha donanımlı olarak yetişmelerine zemin hazırlamak gayesiyle Türkiye Yazarlar Birliği ve TRT Çocuk kanalı koordinatörlüğü işbirliği ile ?Hala anlatacak masallarımız var' yarışması düzenlediklerini belirtti.

Masal yarışmasına katılımı arttırmak amacıyla ciddi bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Ömer Bardakçı, ?Devlet Tiyatroları'nın bütün şubelerine, üniversitelerin rektörlüklerine, fen edebiyat fakültelerine, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, hava limanları, kütüphaneler, otogarlar, öğretmenevleri, Türkiye Yazarlar Birliği temsilcilikleri gibi merkezlere PTT aracılığı ile 40 bin afiş, 80 bin broşür gönderdik. Yarışmanın, 15 yaş altı ve 15 yaş üstü iki kategoride olması nedeniyle ilkokul, ortokul ve liselerde ciddi bir duyuru çalışması yapıyoruz.? diye konuştu.

Bardakçı ayrıca, şuana kadar yarışmaya iki kişinin başvuru yaptığını da sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber