TIR istinat duvarına çarptı: Bir yaralı

Ankara - Samsun Yolu Elmadağ mevkiinde TIR istinat duvarına çarptı. Kaza sonucu, araç içerisinde sıkışan TIR sürücüsü Sezai Özkan (26), itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu yaralı olarak kurtarıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 12:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Sezai Özkan idaresindeki 19 UA 090 plakalı ve doğalgaz ekipmanı taşıyan TIR, yol üzerindeki Roketsan Fabrikası'nın istinat duvarına çarptı. Gece gerçekleşen kazada, TIR duvara çarparak yan yattı. Araç şoförü Sezai Özkan araç içerisinde sıkıştı.

Kazayı ihbar alan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin anında müdahalesi ile sıkışan yaralı araç içerisinden kurtarıldı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Öte yandan Ankara İtfaiyesi'nin trafik kazalarına müdahalelerinde görev yapan kurtarma filosu, sahip olduğu 27 ton kaldırma kapasiteli ve 95 tonluk kesme gücü ile 18 milimetreye kadar çelik kaportaları kolaylıkla kesebilme özelliğine sahip ekipmanlarıyla üst düzeyde hizmet veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber