Göynüklü Mahallesi'nde belediye hizmet binası faaliyete başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya'nın Göynüklü Mahallesi'ne kazandırılan hizmet binası törenle faaliyete başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ?Hizmette sınır tanımıyoruz' ifadesiyle başladığı konuşmasında Bursa'nın hizmet bekleyen her köşesine ulaştıklarını vurguladı. Göynüklü'de de yatırımlarının sürdüğünü anlatan Başkan Altepe, ?Türkiye istikrarın sembolü haline geldi. Gelişmede önemli bir lider konumuna ulaşan Türkiye, istikrarda ve güvende dünyada örnek alınır hale geldi.? dedi.

HİZMETTE AYRIM YAPMIYORUZ

Bursa'nın 22 Arap ülkesinin ziyaret edeceği bir turizm bölgesi olmasını hedeflediklerini anlatan Başkan Altepe, ?Bursa'yı, Bursalıları seviyoruz. Her alanda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Metro, tramvay, köprü, kavşak, teleferik, deniz, hava ulaşımları, Bursa'nın tarihi eserlerinin öne çıkarılması, anıtsal yapılardan stadyuma, parklardan meydanlara kadar yaptığımız çalışmaları, Bursa merkezinden başlayıp, ilçe ve beldelere kadar ayrım yapmadan hizmetlerimizi götürüyoruz.? şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, kendilerine gelen talepler olduğunda itiraz edilmeden hemen gereğinin yapıldığını belirterek, hizmet için göreve geldiklerinin altını çizdi. Başkan Altepe, 6,5 kilometre raylı sistem, 100'ü aşkın spor tesisi, 151 tarihi eser restorasyon ve projesini bu dönemde gerçekleştirdiklerini de vurgulayarak, ?Çalışmalarımızda geçtiğimiz dönemleri katladık. Bursa´nın sahili ve vitrini olan Mudanya, Bursalıların nefes aldığı bir ilçemizdir. Mudanya'da da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göynüklü Yolu yapıldı, buraya 1.5 milyonun üzerinde para harcandı. Bölgede ne eksik varsa, bizden ne isteniyorsa yapıyoruz. Yatırımlarımız devam edecek.? diye konuştu.

Eski hizmet binasının yıkılarak yerinde yenilendiğini ifade eden Başkan Altepe, Göynüklü hizmet binasının, 2 katlı olarak yapıldığını, lokal, okuma odası ve muhtar odası bulunan binanın yaklaşık 200 metrekare kullanım alanıyla bölge halkına hizmet vereceğini söyledi.

AK Parti Milletvekili İsmet Su da konuşmasında, ?Mudanya, Bursa ve Göynüklü her şeyin en güzeline layıktır. Allah en büyük güzelliği, Bursa'ya, Mudanya'ya ve Göynüklü'ye vermiş.? dedi. AK Parti Milletvekili Mustafa Öztürk ise halka hizmet etmek amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, ?Göynüklü'ye bugüne kadar sadece belediyenin yaptığı hizmet 5 milyon TL'yi buldu. Göynüklü bunu hak ediyor. Ancak bu hizmetleri engellemeye çalışanlar var. Biz görevimizi kimseye fırsat vermeden yerine getireceğiz.? şeklinde konuştu.

Göynüklü Mahallesi Muhtarı Aslan Aydoğan da Göynüklü'de ihtiyaç duyulan hizmetlerin yerine getirilmesinden dolayı bölge halkının mutluluk duyduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından Başkan Altepe, protokol üyeleriyle birlikte kurdele keserek açılışını yaptıkları hizmet binasını gezdi. Daha sonra heyet, Büyükşehir Belediyesi tarafından bakımı yaptırılan Göynüklü Köyü Yeni Mahalle Camii'nde incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber