e-Belediye sistemi, işlemleri kolaylaştırıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete geçirilen e-belediye sisteminden yararlananların sayısı her geçen gün artıyor. Halen 762 aktif kullanıcının bulunduğu e -belediye sistemi kanalıyla tahsilat işlemleri yapan kullanıcı sayısı da 3 bin 780'e ulaştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Belediyesi tarafından teknolojik gelişmelerin yaygın şekilde kullanılmak suretiyle zamanın en iyi şekilde değerlendirilmek suretiyle daha aktif ve yaygın bir hizmetin vatandaşlara sunulması amacıyla başlatılan e-belediye sistemi uygulaması,vatandaşlardan ilgi görmeyi sürdürüyor.

Vatandaşların içme suyu borcu başta olmak üzere emlak ve çevre temizlik vergilerini kolayca sorgulayabilecekleri ve kredi kartıyla güvenli bir şekilde borçlarını ödeme imkanı da getiren sistem vasıtasıyla bugüne kadar 3 bin 780 mükellef tahsil işlemi gerçekleştirdi.

378 kullanıcının da dilek ve temenninin yanı sıra bilgi edinmeden yararlandığı e-belediye sisteminden yararlanan vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi olan www.nevsehir.bel.tr adresinden , e- belediye butonuna tıklayarak yeni üyelik işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Kullanıcılar bu işlemin hemen ardından borç takibi ve kredi kartı ile ödeme imkânına sahip olabiliyorlar. Vatandaşlar ayrıca bu sistemden yararlanarak istek ve şikâyetlerini de kolayca Nevşehir Belediyesi'ne iletebiliyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber