ÇOMÜ İle Jyvaskyla Üniversitesi işbirliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi (FEF) Biyoloji Bölümü ile Finlandiya'nın Jyvaskyla Üniversitesi arasında gerçekleştirilecek işbirlikleri kapsamında, Jyvaskyla Üniversitesi Biyoloji ve Çevre Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Dr. Marja Tiirola ÇOMÜ Biyoloji Bölümü'nü ziyaret etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Biyoloji Bölümünü gezen Dr. Tiirola, ÇOMÜ Deniz Kaplumbağaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Şükran Yalçın Özdilek ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Dr. Maria Tiirola Biyoloji Bölümü ile Jyvaskyla Üniversitesi Biyoloji ve Cevre Bilimleri Bölümü arasında çeşitli işbirliği projeleri gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erdem ise iki üniversite ve iki bölüm arasında yapılacak işbirliğinin çok önemli ve faydalı olacağını bildirdi.

-İstatistik Bölüm Başkanlığı'nda görev değişimi-

ÇOMÜ FEF İstatistik Bölüm Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Prof. Dr. Yakup Hacı, görevini Yrd. Doç. Dr. Burcu Mestav'a devretti.

Dekanlık makamında gerçekleşen törende konuşan FEF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Yakup Hacı'ya yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Yrd. Doç. Dr. Burcu Mestav'a da görevinde başarılar diledi.

Törene dekan yardımcısı Doç. Dr. Muhammet Erat'ta katıldı.

Muhabir: Burak Akay

Yayıncı: Zafer Akpınar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber