Motosiklet otomobile çarptı: 1 yaralı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde bir motosikletin otomobile çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; Çorlu'dan Çerkezköy gelen ve Güveniş Caddesi'nde seyir halinde olan 59 ZS 939 plakalı araç sürücüsü Mahir Ferah, ters yöne girdiğini düşünüp yolun sağına yanaşarak geldiği istikamete dönmek istedi. Bu esnada Kızılpınar'dan gelen ve aynı yönde seyreden 59 UY 935 plakalı motosikleti kullanan Cemil Döner, ters istikamete dönmek isteyen Mahir Ferah'ın aracına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletinden düşen Cemil Döner başından yaralandı. Televizyon tamircisi olduğu öğrenilen ve televizyon tamiri için Çerkezköy'e gelen Cemil Döner'in motosikletinde bulunan iş malzemeleri de yola dağıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından Cemil Döner'e ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Cemil Döner, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir firmanın müşteri temsilcileri olduğu öğrenilen Mahir Ferah ve yanında bulunan mesai arkadaşı kazanın etkisiyle şoka girerlerken; olay yerine gelen firmanın Çerkezköy temsilcisi arkadaşlarını sakinleştirdi.

Kazanın olduğu alandan geçerken kazayı görüp duran Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Cemil Döner'i tanıdığını söyleyerek trafik ekiplerinden bilgi aldı. Meydana gelen kazanın ardından trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, kazaya karışan motosiklet yoldan kaldırıldıktan sonra araç yolu yeniden trafiğe açıldı. Motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, araç sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber