Adliyeden kaçan 2 kişiden biri yakalandı

İzmir'de, hırsızlık suçundan adliyeye sevk edilen M.K., savcının tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etmesinin ardından polis memurlarının dalgınlığından yararlanıp kaçtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 08:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şüpheli kadın, kısa sürede yakalanırken sabah saatlerinde kaçan tutuklunun yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bornova Merkez Karakolu görevlileri tarafından gözaltına alınan M.K. adliyeye getirildi. Savcıya ifade veren M.K., hırsızlık değil dilencilik yaptığını öne sürdü. Savcı, kadını tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Bu sırada kendisini adliyeye getiren polislerin dalgınlığından faydalanan M.K. kaçtı. M.K.'nın gidebileceği yerlerde önlem alan ekipler, kısa süre sonra izini buldukları kadını yakaladı.

Öte yandan sabah saatlerinde adliyeden firar eden İsmet Arslan'ın, yakalanması için çalışmalar devam ediyor. İsmet Arslan'ın, 31 Aralık 2009 günü, kuzeni ve aynı zamanda kayınbiraderi olan Sinan Arslan'ı öldürmekten yargılandığı öğrenildi.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davanın duruşması için adliyeye getirilen tutuklu sanık İsmet Arslan, güvenlik güçlerinin dalgınlığından faydalanıp kaçtı. İsmet Arslan'ın firarının ardından evini telefonla arayıp, eşini de öldüreceğini söylediği iddia edildi. Polis, sanığın evinin etrafında geniş güvenlik önlemi aldı. Firari sanığın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber