Bolu Belediyesi, örnek belediyecilik yarışmasında 2 ödül aldı

Bolu Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması'nda 2 ödül birden aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Altın Karınca' Belediyecilik Ödülleri olarak ismi değişen yarışmaya 6 ayrı kategoride toplam 512 proje katıldı.

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ın Bilim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı, 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olarak katıldığı Altın Karınca Yarışması'nın sonucunda ise, Bolu Belediyesi Çevre ve Altyapı Projeleri Kategorisinde 'Enerji Üretim Tesisi' projesi olan 'Bolu Belediyesi Katı Atık Depolama (Çöp Biyogaz) Enerji Üretim Tesisi Projesi' ve Kurumsal Gelişim Projeler Kategorisine 'Kent Konseyleri' projesi olan 'Bolu Belediyesi ve Kent Konseyleri Projecilik İşbirliği Ağı Projesi' ile ödüle layık görüldü.

Kamuoyunda Türkiye'nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması ödül töreninin sonuçları 26 Eylül'de İstanbul'da açıklanacak.

Proje ödülleri ise, 26 Eylül 2012 Çarşamba günü İstanbul Martı Hotel'de gerçekleştirilecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak. Saat 18.30'da başlayacak ve bir bölümü de Bloomberg HT'den canlı olarak yayınlanacak.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın'da katılması beklenen ödül törenine Bolu Belediyesi'nin ödüllerini almak üzere Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber