Muş'ta asfalt çalışmaları devam ediyor

Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte yol çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir çok mahallede eş zamanlı yol genişletme, kumlama, asfalt ve kilitli parke döşeme çalışması yürütüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Asfalt çalışmalarına Muratpaşa Mahallesi'nde devam eden Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kale Parkı Caddesi'nde asfalt çalışması yürütüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Necmettin Dede, mahallelerde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Hava şartları müsait oldukça yol çalışmalarının süreceğini belirten Başkan Dede, şöyle devam etti:

"Yol genişletme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile birlikte asfalt çalışmalarımız da sırasıyla gerek görülen tüm cadde ve sokaklarda devam ediyor. Ayrıca, hava şartları el verdikçe aralıksız devam edecek. Ancak biz bu cadde ve sokaklar içerisinde ilk önce aciliyet arz eden bölgelerde çalışma başlatıyoruz. Amacımız, çalışma programına aldığımız tüm cadde ve sokakları, kar yağmadan önce bitirip, yaşanır hale getirmek. Geriye kalan cadde ve sokaklarda ilkbaharın gelmesi ile birlikte tekrar çalışma programına alınacak ve gerekli çalışmalar başlatılacak. Belediye ekiplerine yol çalışmaları esnasında, sağduyulu yaklaşarak yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız, bugüne kadar nasıl gönül ve hatır ilişkilerinden uzak devam ettiyse, bundan sonra da aynı şekilde devam edecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber