Holiganlara karşı kameralı önlem alınacak

İlçe spor güvenlik kurul toplantısında alınan karar gereği bu yıl stadyum girişleri ve taraftar tribünleri güvenlik kameralarıyla denetlenecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis önlemlerinin de arttırılacağı kararı çıkan toplantıda, holigan taraftarlara göz açtırılmayacak.

Tokat'ın Erbaa ilçesi kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen spor kurulu toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakamı Abdulkadir Demir başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Tatlıcı, İlçe Belediye Başkan Yrd. İlhan Ardıç, İlçe Milli Eğitim Müdür Yrd. Erol Çöpoğlu, İlçe Spor Müdürü Raif Ünal, Erbaa Spor Kulübü Başkanı Nazmi Tombuloğlu, Erbaa Güreş İhtisas Spor Kulübü Başkanı Avukat Cihan Şimşek, Futsal Kulübü Başkanı Yaşar Çat, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esra Yurdakul ve Avukat Mustafa Kök katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir dizi önlem ve tedbirlerin gösterildiği sunumla başlayan toplantıda 2012-2013 futbol sezonu başta olmak üzere diğer spor branşlarının müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin yaşanmaması için alınan kararlar aktarıldı.

6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un değerlendirilmesi, uygulanmasında yaşanacak sıkıntılar ve çözüm önerileriyle, ilçemiz merkezinde bu sezonda oynanacak olan spor müsabakaları ile ilgili alınacak güvenlik önlemlerini görüşmek ve karara bağlamak üzere yapılan toplantıda tüm tedbirler masaya yatırıldı. Bu yıl müsabakalarda her hangi bir olayın yaşanmaması için polis önlemleri arttırılırken stadyum girişlerine ve taraftar tribünlerine kameralı takip sistemiyle kontrol takibinin yapılması kararlaştırıldı.

Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, ?Herkes üzerine düşen görevi yerine getirdiği takdirde spor müsabakalarında herhangi bir olayla karşılaşmamız mümkün değildir. Bunun için herkes kendi güvenlik önlemini alacak sonrada emniyet mensupları görevlerini yapıp tamamlayacaklardır. Bu yılın spor dolu güzellikler ve başarılar içinde geçmesini diliyorum." diye konuştu.

Demir, kulüp başkanlarına da başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber