Kamu-Sen'den teröre tepki

Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilciliği, terörü saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile protesto etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, yaptığı açıklamada, her gün gelen şehit haberlerine dur demek ve şehitleri anmak için 81 ilde mesai saatinden önce tüm kamu kurumlarında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduğunu söyledi.

"Şehitlerin kanlarıyla sulayarak vatan yaptığı topraklar üzerinde hain emeller besleyen eli kanlı caniler, neredeyse her gün birkaç evladımızı şehit eder duruma gelmiştir." diyen Karadağ, "Uzun soluklu ve küresel bir planla, milletimizin teröre karşı duyarlılığı yok edilmek, direnci kırılmak istenmektedir. Ama bu topraklarda ateş sadece düştüğü yeri yakmaz. Birimizin derdi hepimizin derdidir. Birimizin acısı, hepimizin yüreklerini dağlar. Bu nedenle bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulmaya mahkûmdur." dedi.

Milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olunduğu sürece ülkeyi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyeceğinin altını çizen Karadağ, "Bilinmelidir ki; şehitlerimiz canlarını bu vatanın birliği ve dirliği için verdiler. Bu nedenle her türlü provokasyona ve tahrike rağmen et tırnaktan ayrılmayacak, bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğimizden vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşamayacaktır. Şundan eminiz ki; bizi bize düşman etmeye, kardeşliğimizi bozmaya yeltenenler, döktükleri kardeş kanlarında, babaların, bacıların, anaların göz yaşlarında boğulup gidecektir." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber