Kızılırmak Koleji'nde sertifika sevinci

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Özel Kızılırmak Koleji, Cambridge Üniversitesi'nin İngilizce ESOL sınavlarında başarı gösteren öğrencilerine törenle sertifikalarını verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul konferans salonunda velilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen törende sertifikalar öğretmenler tarafından takdim edildi. Geçen sene Starters, Movers, Flyers ve KET sınavlarına giren 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, sertifikalarını alırken heyecanlı dakikalar yaşadı. İngilizce zümre başkanı Yusuf Bayındır'ın sunduğu program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Uluslararası arenada geçerliliği olan sınavda, öğrencilerin İngilizce okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerileri ölçülüyor, öğrencilerin dil yeterlilik seviyeleri değerlendiriliyor.

Özel Kızılırmak Koleji Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, ?Okulumuz böylesine önemli bir sınavda her sene artan öğrenci sayısı ve paralelinde gelen başarısıyla bizleri gururlandırmıştır. İngilizce bilmek ve konuşabilmek artık her alanda bir ihtiyaçtır. Özel Kızılırmak Koleji olarak bu ihtiyaca cevap vermek adına gerek ESOL sınavları, gerekse İngilizce yaz okulu programlarıyla öğrencilerimize ekstra fırsatlar sunmaktayız. Önümüzdeki seneler içinde bu tarz organizasyonların devamını getireceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber