Mutluluğu huzur evinde buldular

Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde kalan Mürüvvet-Hüseyin çiftçi, huzurevinde aldıkları evlilik kararı ile hayatlarını birleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çiftin şahitleri, Düzce Valisi Adnan Yılmaz ile Düzce Milletvekili Osman Çakır oldu. Çiftin nikahını ise Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kıydı.

Evlilik cüzdanını Mürüvvet Özkaptan'a veren Düzce milletvekili Osman Çakır, yeni çifte mutluluklar diledi. Huzurevi Müdürü Fahri Ar, çiftin evlilik taleplerini uygun bulduklarını söyleyerek, ?Dört ay önceydi. Mürüvvet teyzemiz Hüseyin amcamız kurum sakinlerindendi. Birbirlerini çok sevdiler bu sevgilerini evlilikle bitirmek istediler.?Bizden de böyle bir talepleri oldu. Biz de uygun gördük. Evlilik müracaatlarını yaptılar. İnşallah bu günde nikahımızı kıydık. Çok güzel bir nikah. Hüseyin amca ile mürüvvet teyzeye güzel bir düğün nasip oldu? dedi.

Birbirlerini çok sevdiğini söyleyen Hüseyin?Somuncuoğlu ?İlk burada gördüm. O benden önce gelmiş. Karar verdik, anlaştık. Benim anam yok, babam yok sana dünürcü gönderemem. Allah'ın emriyle peygamberin kavliyle ben seni istiyorum dedim. Bugün ise evleniyoruz? dedi.

Mürüvvet Özkaptan ise evde yalnız kalamadığı için yaşamını Huzurevinde sürdürmeye karar verdiğini belirterek, evlenme kararı aldığını söyledi. İki çocuk annesi ve 7 torun sahibi 69 yaşındaki Mürüvvet Özkaptan ile 68 yaşındaki Hüseyin Somuncuoğlu ikinci baharlarını huzurevinde sürdürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber