Şırnak Uludere'de mayın patladı: 1 şehit

Haber Giriş : 30 Eylül 2012 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, yol kenarına konulmuş mayının patlaması sonucu bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Uludere-Şırnak karayolunun 2. kilometresindeki Kalemli Geçidi civarında, teröristlerce önceden yol kenarına yerleştirilmiş mayın, mayın araması yapan güvenlik güçlerinin çalışması sırasında patladı.

Olayda ismi öğrenilemeyen bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı. Yaralı asker, Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şehit ateşi Sivas'a düştü

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, yol kenarına konulan mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Musa Topaloğlu'nun memleketi Sivas'taki baba evinde üzüntü yaşanıyor.

Şehidin Ulaş ilçesine bağlı Küpeli köyündeki baba evine giden Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak ve askeri yetkililer, acı haberi aileye sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Topaloğlu'nun şehit olduğu haberini alan vatandaşlar, evine taziye ziyaretinde bulundu.

Fenalık geçiren şehidin yakınlarına, sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin evine, Türk bayrağı asıldı.

Terhisine 120 gün kaldığı ve 5 kardeşi bulunduğu öğrenilen şehidin bekar olduğu belirtildi.

Bu arada jandarma ve sağlık görevlileri şehidin evinde hazır bekletiliyor.

Uludere-Şırnak karayolunun 2. kilometresindeki Kalemli Geçidi civarında, teröristlerce önceden yol kenarına yerleştirilmiş mayın, mayın araması yapan güvenlik güçlerinin çalışması sırasında patlamış, bir asker şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı.

DHA-AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber