İş aramaya giderken kolundan oldu

Trafik kazasında sol kolunu kaybeden Muhittin Sönmez, protez kol için yetkililere seslendi: "Sadaka değil protez kol istiyorum"

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Torbalı ilçesinde iş arama giderken geçirdiği motosiklet kazasında sol kolunu kaybeden Muhittin Sönmez (31), yetkililerden önce protez kol ardından da ailesini geçindirebilmek için kendisine uygun bir iş imkanının sağlanmasını istedi.

Geçtiğimiz Haziran ayında kardeşiyle bindikleri motosikletle iş görüşmesine giden ancak geçirdiği kaza sonucu sol kolunu kaybeden 2 çocuk babası Muhittin Sönmez, kaza sonrasında sıkıntılı günler geçirdiklerini, yetkililerin ve duyarlı vatandaşların kendilerine yardım etmelerini istedi. Hızla sağlığına kavuşmayı dilediğini belirten Sönmez, "Kişisel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum. Protez kola ihtiyacım var. Ancak maddi gücümüz bunun için yeterli değil" dedi.

Maddi durumu olmadığı için biyonik protez kol taktıramadığını ve hayata tek kolla tutunmaya çalıştığını anlatan Sönmez, ?Sadaka istemiyorum, dilenecek olsam cami önünde mendil açarım? dedi. Tek kolla yaşamın zor olduğunu, gündelik yaşamını idame ettirebilecek işleri yapamadığını belirten Muhittin Sönmez, ?Artık hayatım eskisi gibi değil. Kendi işimi bile yardım olmadan göremiyorum. Protez kol taktıracak param yok. Yapılan 3 bin liralık yardım da hastane masrafına gitti. Yardım yapanlardan Allah razı olsun. Kimseden sadaka istemiyorum. Protez bir kol ve çalışabileceğim bir iş istiyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber