OMÜ'de 2. lisansüstü eğitim günleri başladı

Ondokuz mayıs Üniversitesi (OMÜ)'nde, 2. Lisansüstü Eğitim Günleri başladı. 2. Lisansüstü Eğitim Günleri Tanıtım Toplantısı, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda yapıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıya, rektör yardımcıları Prof. Dr. Halis Ölmez ve Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Recep Tapramaz, ?Bu toplantıyla sizler için hem bir oryantasyon programı düzenlemeyi hem de tanışma ortamı sağlamayı amaçladık. Bu yılki etkinliğimiz enstitümüze bağlı 3 fakülteye yayılmış haldedir. Program; pazartesi günleri mühendislik, salı günleri fen edebiyat, perşembe günleri de ziraat fakültesinde yapılacaktır. Bu programa özellikle yüksek lisans eğitimine yeni başlayan arkadaşların katılımını önemsemekteyiz. Program sayesinde birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.? dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, ?Makale yazım tekniğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda maddi destek bulmak gerekiyor. Hazırlanan projelerin kabul edilebilirliği de çok önemli. Kabul edilebilir projeler hazırlamak teknik bir konudur.? şeklinde konuştu.

Toplantı, Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan Uzman Ethem Olukçuoğlu'nun barkovizyon sunumuyla desteklediği, ?Bilimsel Bilgiye Erişim ve Bilgi Okuryazarlığı? başlıklı konuşmasıyla devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber