Ankara Karabüklüler Vakfı mütevelli heyet toplantısı yapıldı

Ankara Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin başkanlığında toplandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıya Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, KARDEMİR AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, KARDEMİR AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç, Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nizamettin Yücel ile Ankara Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ankara Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti'nin ilk toplantısının Karabük Üniversitesi bünyesinde yapılmasının Vakıf ile Karabük Üniversitesi arasındaki işbirliğinin başladığının bir göstergesi olduğunu belirten Ankara Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, ?Vakfımız kurulalı 6 ay gibi çok kısa bir süre olmasına rağmen çok hızlı bir teşkilatlanma süresi geçirdik ve Ankara'da vakfımıza ait binamızda hizmet vermeye başladık.? dedi.

Vakfın amaçlarından bir tanesinin Karabük Üniversitesi'nin gelişmesine, katkı sağlayacak her türlü proje ve yatırım faaliyetinde bulunmak olduğunu anlatan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Bu çok iddialı bir cümledir, ancak bizim Karabük Üniversitesi'ne ne kadar önem ve değer verdiğimizi ifade etmektedir. Karabük Üniversitesi ile her türlü ilişkimizi bu bağlamda daha da ileri getirmek istiyoruz. 2007 yılında kurulan üniversitelerin içerisinde en hızlı gelişen üniversitenin Karabük Üniversitesi olduğunu yakinen bilenlerdenim. Bunu zaten herkes teyit etmektedir. Bunda Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal hocamızın büyük katkıları bulunmaktadır. Gerçekten planlı, programlı, ne yaptığını bilen ve her türlü imkanı seferber eden bir çalışmayla şuanda Karabük Üniversitemiz örnek üniversitelerden biri olma yolunda hızla ilerlemektedir. Üniversitemize en son Ramazan ayında gelmiş ve üniversite kampüsünü gezme imkanı bulmuştuk. Bugün de tekrardan kampüsümüzü gezdik. Gezi esnasında bir şey dikkatimizi çekti. Üniversitemizin fiziki mekanlara kavuşmasında KARDEMİR'in çok büyük bir katkısı olduğunu görüyoruz. Bu nedenle KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç'e ve tabi ki diğer Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ve takdirlerimizi sunuyoruz. Kendileri de aynı zamanda bizim vakfımızın mütevelli üyeleridir. Karabük Üniversitesi aynı yıl kurulan üniversitelerin arasında böylesine bir gelişme göstermişse KARDEMİR'in de bunda katkısı çok büyüktür.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber