Lüks restorandaki cinayetin şüphelisi adliyede

Bakırköy'deki lüks bir restoranda, ortaklarından birini öldürüp diğerini yaraladıktan sonra kendi kafasına da ateş ederek intihara kalkışan iş adamı Enver E. (50), hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakırköy'deki lüks bir restoranda, ortaklarından birini öldürüp diğerini yaraladıktan sonra kendi kafasına da ateş ederek intihara kalkışan iş adamı Enver E. (50), hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan Enver E. adliyeye sevk edildi.

Bakırköy Florya'tdaki bir restoranda 9 Eylül günü 18.00 sıralarında meydana gelen olayda Enver E., ortakları Cüneyt Bulum ile Ayhan Soylu'ya silahla ateş ettikten sonra intihar etmek istemişti. Bulum olay yerinde hayatını kaybetmiş, Soylu ve Enver E. İse yaralı olarak kaldırıldıkları hastanelerde yoğun bakıma alındı.

Olayın ardından başlatılan soruşturmada, Enver E.'nin, 5 ortaklı olarak Hadımköy'de kurdukları etiket ve plastik ambalaj üretimi yapan firma için kendi şirketi üzerinden 3 milyon lira bankadan kredi çektiği ve anlaşmazlığın bu borcun ödenmemesi sebebiyle yaşandığı belirlendi.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Enver E., gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Cinayet Büro Amirliği'nde ifade işlemleri tamamlanan Enver E. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlı Enver E., gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber