Döner bıçağıyla okulu bastılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 12:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Gaziantep'te bir liseye sallama olarak tabir edilen döner bıçağıyla giren şahıslar, polisin kısa sürede yaptığı müdahaleyle etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde iki grup öğrenci arasında çıkan tartışma bugün sabah saatlerinde de devam etti. İddiaya göre, okulda darp edilen ve bıçaklanan lise öğrencileri Y.B. ve H.R.M.'nin iki yakını okula gelip, döner bıçağıyla içeri girerek olaya karışan öğrencileri aradı. Öğrencilere korku dolu dakikalar yaşatan şahıslar için olay yerine polis çağrılırken, kısa sürede okula gelen polis ekipleri şahısları okul içinde yakaladı. Etkisiz hale getirilen şahıslardan birinde bulunan döner bıçağına el konulurken, gözaltına alınan her iki şüpheli de ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Öte yandan, daha önceki kavgada yaralanan Y.B. ve H.R.M. kaldırıldıkları Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edilip, ifadeleri alınmak üzere çocuk polisine götürüldü.


ADIYAMAN'DA DA ÖĞRENCİ KAVGASI VARDI

Adıyaman'da lise öğrencileri arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Lisesi öğrencilerinden M.K. ile aynı okuldan ismi öğrenilemeyen bir öğrenci arasında tartışma yaşanırken, kısa sürede büyüyen tartışma okul sonrası Adıyaman Lisesi yakınlarında kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada ismi öğrenilemeyen öğrenci ile arkadaşları M.K.'yi darp ederken, aldığı tekme ve yumruk darbeleri sonucu yaralanarak baygınlık geçiren M.K., olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber