Otomobilli kovalamaca da 5 araca zarar verildi

Yozgat'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda iki kişi arasında çıkan tartışma otomobilleriyle birbirlerini kovalamasıyla devam etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 21:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

. İki otomobilin yaptığı kazada 5 otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Yozgat Adliye Lojmanları önünde meydana geldi. İddiaya göre iki kişi arasında çıkan bir husumet yüzünden birbirini kovalayan iki otomobil Adliye Lojmanlarının önüne geldiği sırada başka bir araca çarptı. Otomobilden çıkan P.O. kendini bıçakla kovalayan kişilerden kaçarak adliye lojmanları lokaline sığındı. O esnada lokalde bulunan savcıların da olaya müdahalesiyle kavga güçlükle önlenebildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına 3 şüpheli sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Kazayı gören vatandaşlar da araçların birbirini kovaladığını belirterek, adliye lojmanlarının önüne gelindiğinde otomobillerin birbirine girdiğini söyledi.

Kaza anında lojman kulübesinde nöbet tutan polis memuru ise kazadan kıl payı kurtuldu. Otomobillerin kendisinin üzerine geldiğini gördüğünü söyleyen polis memuru H.D. ayağından yaralandığını belirterek, ?Ben nöbet tutuyordum. Aniden arabalar geldi şaşırdım. Ellerinde bıçak vardı, yanlışlıkla savcımıza saldırdılar. O anda nöbet tutuyordum." dedi.

Kaza nedeniyle Hastane Caddesi yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı. Daha sonra hasarlı araçların çekiciyle olay yerinden kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber