İki komşunun köpek kavgası kanlı bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde köpeği sevmek için husumetli olduğu komşusunun evinin avlusuna giren şahıs, çıkan kavgada komşusunu 5 yerinden bıçakla yaraladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 13:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Milas ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi'nde dün gece iş dönüşü evine gelen M.B'nin (46) işçisi, evin avlusunda M.B'nin bir husumet nedeniyle yıllardır konuşmadığı komşusu A.K.'yi (65) görünce tartışmaya başladı. Tartışmaya M.B. de dahil olunca tartışma büyüdü. Bahçede bulunan köpeği sevmek için avluya girdiğini söyleyen A.K., yaşanan arbedede cebinden çıkardığı bıçağı rastgele sallamaya başladı. Kavgada M.B. aldığı 5 bıçak darbesiyle yere yığılırken, A.K. olay yerinden kaçtı. Yaralı şahıs, olay yerinde 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaklaşık 1 saat sonra Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olan A.K. de darp sonucu yaralandığının anlaşılması üzerine özel bir hastanede müşahede altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber