AK Parti'li Fuat Köktaş, kamu kurumlarını ziyaret etti

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri ilde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 19:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, Samsun Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, Halk Sağlığı Müdürü Ertan Uzun'u ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri kurum müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan'dan özellikle sel sonrası yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Köktaş, yapılması planlanan ve devam eden projeleri de yakından takip ettiklerini belirtti. Daha sonra Samsun Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora'yı ziyaret eden Köktaş, geçtiğimiz ay başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı ile ilgili olarak bilgiler aldı. Halk Sağlığı Müdürlüğü ziyaretinde ise Müdür Ertan Uzun'dan Terme ilçesinde yaşanan ishal vakalarının son durumunu öğrendi.

Ziyaretlerde kendilerine iletilen tüm eksikliklerin en kısa sürede düzeltileceğini belirten Köktaş, "Hizmet için buradayız halkımızın yaşadığı sorunları bir an önce düzeltmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şehrimize yapılacak olan tüm çalışmalara her zaman tam destek veriyoruz. Ziyaretlerimiz bir nevi koordinasyon ziyaretidir. Bundan sonra da düzenli olarak bütün kurumları kapsayan ziyaretlerimiz sürecektir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber