Ortaklar'ın acı günü

Germencik'in Ortaklar beldesi ve çevrecinde birçok yuvada emeği bulunan inşaat ustası gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ortaklar'ın sevilen isimlerinden Murat Atmaca vefat etti. Ortaklar bir büyüğünü daha kaybetmenin acısını yaşıyor. Geçtiğimiz ay vefat eden Ortaklar Şoför ve Otomobilciler Odası eski başkanlarından Mehmet Ozan'ın ardından dün de Murat Atmaca'nın ölüm haberi tüm ortakları yasa boğdu.

Ortaklar Belediye Başkanlığı'nda Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Halit Atmaca ve Germencik Emniyet Müdürlüğünde çalışan sivil memur Arif Atmaca'nın babaları eski inşaat ustalarından Murat Atmaca, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ortaklar Mezarlığı'na defnedildi.

86 yaşında hayata veda eden Atmaca'nın ölüm haberi Ortaklar'da derin üzüntüye neden oldu. Cenaze sonrası tecrübesiyle gençlere örnek olan bir büyüklerini daha kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirten Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, merhuma Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber