Yola dökülen yağ yunus ekiplerini hastanelik etti

Ataşehir'de göreve giden yunus ekiplerinin kullandığı motosiklet, yere dökülen yağ nedeniyle kaza yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada 2 polis memuru yaralandı. Yaklaşık yarım saat ambulans bekleyen yaralı polislere o sırada yoldan geçen bir doktor yardım etti.

Kaza saat 15.30 sıralarında Doğu Ataşehir Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Ekrem Ergül'ün kullandığı 34 TS 1514 plakalı minibüsün, seyir halindeyken yağ kapağı patladı. Sürücü Ergül, olaydan habersiz bir şekilde devam edince yaklaşık 150 metrelik bir alana yağ aktı. Arkadan gelen sürücülerin uyarması üzerine aracını yol kenarına çeken Ekrem Ergül, yardım çağırdı. Bu sırada göreve çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı 48837 kodlu yunus timi yola dökülen yağı göremeyince kaza kaçınılmaz oldu. Kayarak devrilen motosiklet üzerindeki polis memurları Emre V. ve Akın K. yola savruldu. Birkaç metre sürüklenen polis memurları çeşitli yerlerinden yaralandı. Polislerin yardımına koşan çevredeki vatandaşlar hemen ambulansa haber verdi. Kazanın polis telsizinden anons edilmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.

Kısa sürede kaza mahaline gelen yunus polisleri yerdeki arkadaşlarının yardımına koştu. Bu sırada bir polis memuru yerdeki yaralı Emre V.'nin elini sıkı bir şekilde tutarak moral vermeye çalıştı. Diğer arkadaşları da meslektaşlarının başından biran bile ayrılmadı. Uzun süre yerde yüzüstü bekleyen yaralı polis memurunun yardımına yoldan geçen bir doktor ile hemşire yetişti. Bir süre yaralı polislerle konuşan ve durumları hakkında bilgi alan doktor, uzun süre yaralıların başından ayrılmadı.

Doktor yaralı polislere müdahale ederken olay yerine ambulans da geldi. Sağlık ekipleri önce durumu ağır olan Emre V.'ye müdahale etti. Sedyeye konulan yaralı memur ambulansa bindirildi. Yaralı polisler ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya neden olan sürücü Ekrem Ergül ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber