Şehit polisin baba ocağına ateş düştü

Antalya'da silahlı saldırıda şehit düşen 3 polis memurundan birisi olan Abdullah Bülbül'ün Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Suludere köyündeki baba ocağına ateş düştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit polisin Suludere köyündeki baba evinde büyük üzüntü yaşanırken, köy sakinleri de acılı aileye taziye ziyaretinde bulunarak yalnız bırakmıyor.

Antalya'da şehit edilen polis memuru 34 yaşındaki Abdullah Bülbül'ün Suludere köyünde acı haberini alan baba Yaşar Bülbül'ün cenazeyi teslim almak üzere bazı yakınları ile birlikte Antalya'ya gittiği, annesi Fatma Bülbül'e ise önce oğlunun yaralı olduğunun söylendiği, gecenin ilerleyen saatlerinde ise Hüyük Devlet Hastanesi'nden gelen sağlık görevlilerinin kontrolünde acı haberin verildiği öğrenildi. Anne Fatma Bülbül'ün acı haberi metanet içerisinde karşıladığı belirtildi. Şehit polisin Antalya'da yunus timlerinde görev yaptığı, evli, 2 çocuk babası ve 10 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi. Şehit polisin, İstanbul'da 5 yıl görev yaptıktan sonra Batman iline atandığı, buradaki 3 yıllık görevin sonrasında tayin olduğu Antalya'da yaklaşık 2 yıldır görev yapmaya başladığı belirtildi. Şehit polisin, vatani görevini tamamladıktan sonra polislik mesleğine başvuruda bulunarak teşkilata katıldığı da öğrenildi. Şehit polisin baba evinin önünde bir ambulans bekletilmeye başlanırken, Konya İl Genel Meclisi'nin Hüyüklü üyesi Gürdal Yorulmaz, aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Öte yandan, yakınları ve köylüleri, polis memurunun şehit olduğu haberini televizyonlardan öğrendiklerini belirtirken, olayla ilgili kendilerine aktarılan bilgileri köye gelen gazetecilerle paylaştı. Şehit polisin yeğeni olduğunu belirten köyde yaşayan Mehmet Serbest, annesine acı haberi taziyeye gelen İl Genel Meclisi Üyesi Gürdal Yorulmaz'ın doktorlar ile birlikte verdiğini belirterek, ?En son Ramazan Bayramında köye gelmişti. Antalya'daki görev yeri ile ilgili olarak ?Burası rahat, çok iyi, silahlardan da kurtulduk' demişti. Kalender, oldukça sakin, dört dörtlük bir insandı? diye konuştu.

Şehit polis memurunun Antalya'da bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilecek resmi törenin ardından cenazesinin memleketine gönderilmesi ve öğleden sonra doğum yeri olan Suludere köyünde son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber