Turkcell, 2 milyon abonesine cüzdanı evde bıraktıracak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 08:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Turkcell, kredi kartı yerine cep telefonu numarası ile alışveriş, cepten temassız ödeme, cepten cebe para transferi, cepten fatura ödeme gibi özellikleri tek bir platformda topladı

TURKCELL, 'mobil cüzdan çözümü' geliştirdi, kredi kartı numarası yerine cep telefonu numarası ile alışveriş, cepten temassız ödeme, cepten cebe para transferi, cepten fatura ödeme, paket satın alma kişiye özel alışveriş fırsatları gibi pek çok özelliği tek bir platformda topladı. Turkcell Cüzdan'ı kullanabilmek için banka müşterisi ya da kredi kartı sahibi olmaya gerek kalmıyor.

EKSTRA ÜCRET YOK

Günlük hayatta birçok kartı cüzdanda taşımak gerektiğini belirten Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, 'Turkcell Cüzdan sayesinde müşterilerimiz artık cüzdanlarını evde bırakacak. Yapılan araştırmalara göre cüzdanımızı kaybettiğimizi 4 saatte, cep telefonumuzu kaybettiğimizi ise 15 dakikada fark ediyoruz. Şifresi olmadan kredi kartları nasıl işe yaramıyorsa, Turkcell Cüzdan'da da öyle' dedi. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar da 'Turkcell Cüzdan ile yapılan para transferlerinde ve fatura ödemelerinde işlem ücreti yapılan karta ya da hesaba yansıtılıyor. Bunlar dışındaki işlemlerden bir ücret alınmıyor' dedi. 2013'e kadar 2 milyon kişinin Turkcell Cüzdan kullanıcısı olması hedefleniyor.

Yüklediğin kadar kazan

TURKCELL Cüzdan, 31 Aralık 2012 tarihine kadar kullanıcılarına hatlarına yükledikleri TL kadar TL de kazandırıyor. Mybilet, 1V1Y, VipDükkan, Yakala.co, BirlikteAlalim.com, HızlıAl.com, Atlas Jet, TeknoSA, Lidyana, Hipsin, Pera Bulvarı, Unnado.com, Tatil.com, Pronto Tour, Turkcell Mağaza, Bavul.com, Bonvagon, Butigo'dan işlem yapılıyor.

NASIL KULLANILIYOR?

TURKCELL abonelerinin Turkcell Cüzdan'a ücretsiz sahip olmaları için CUZDAN yazıp 7777'ye göndermeleri yeterli oluyor. Ardından kullanıcılar cüzdanlarını dilerlerse yükleyebilecekleri nakit parayla dilerlerse de cüzdanlarına ekleyebilecekleri kartlarla kullanmaya başlayabiliyorlar. Turkcell Cüzdan'a para yüklemek için Garanti Paramatikleri ya da Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) kullanılabiliyor. Turkcell Cüzdan'a ilk etapta Akbank, Garanti Bankası kartları ile Denizbank ve Yapı Kredi Bankası'nın Mastercard / Maestro logolu temassız kartları eklenebiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber