Veliler, okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesini istiyor

Kayseri Turgut Özal İlkokulu'nda öğrencisi bulunan veliler, okulun fiziki şartlarından şikayetçi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Veliler, bahçe düzenlemesi başta olmak üzere, kırık sınıf kapısı ile sıralar ve tuvaletlerin elden geçirilerek onarılmasını istiyor.

Belsin semtinde eğitim veren Turgut Özal İlkokulu'nun durumu velileri harekete geçirdi. Çocuklarıyla birlikte okula giden veliler, fiziki şartları görünce idarecilere tepki gösterdi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir veli, okulda bazı sınıf kapısı ile sıraların kırık, öğretmen masalarının eski, tuvaletlerin temiz olmadığını ve bahçe çevre düzenlemesinin yetersiz olduğunu söyledi. Aynı veli, sınıfların boyasının da eski olduğunu aktardı.

Mevcut şartlarda eğitim öğretimin mümkün olmayacağını vurgulayan veliler, bu durumu okul idaresine ilettiklerini ancak onların da ihtiyaçları yetkililere ilettikleri halde sonuç alamadıklarını söylediklerini dile getirdi. Veliler, yetkililerin konuya duyarlı yaklaşarak okulun ihtiyaçlarının karşılanması konusunda adım atmaları gerektiğini kaydetti.

Öğrenci yoğunluğundan dolayı ikili öğretimin yapıldığı Turgut Özal İlkokulu'nda yaklaşık bin 500 öğrenci öğrenim görüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber