PTT şubesini soyma girişiminde bulunan hırsızları yakalayan polislere takdirname

Mersin'in Akdeniz ilçesi Kazanlı Mahallesi'ndeki PTT şubesini soyma girişiminde bulunan hırsızları yakalayan 10 polis memuru ve komiser yardımcısına törenle Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından takdirname verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 13:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ve Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Murat Esentürk'ün de katıldığı törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin'de polisin büyük bir başarısına daha tanık olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Güzeloğlu, ?Çalışma azimleriyle başta Mersin'deki tüm vatandaşlarımızın can emniyeti olmak üzere, mal emniyetine, hukuk dışı tüm hareket ve tavırlara ve buna bağlı tüm olaylara büyük bir kararlılık ve başarı ile müdahale eden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.? diye konuştu.

Mersin'in en büyük ve en hareketli büyükşehirlerinden biri olduğunu belirten Güzeloğlu konuşmasına şöyle devam etti: ?Mersin'de bu açıdan baktığımız zaman bütün güvenlik değerlerimiz ve istatistikî değerlerimiz son derece başarılıdır. Bu durum, can siper hane görevle çalışan, üstün ve başarılı bir emniyet teşkilatımızın olduğunu ortaya koymaktadır. Söz konusu olayda bizim için çok önemli bir olaydı. Çünkü vatandaşlarımızın genel huzurunun ve önleyici kolluk hizmetlerinin bu boyutta sağlanmasında hem de bir kamu birimine bir soygun girişimi anında kararlı, soğukkanlı ve başarılı bir müdahale ile önlendi. Zanlılar eylemi gerçekleştiremeden ve hepsi bir bütün olarak adalete teslim edildi. Bu olayda çok şükür hiçbir can kaybı, buna bağlı bir risk ve hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Bu Mersin polisinin hem meseleye duyarlılığını hem de meseleye yaklaşmadaki başarısını ortaya koyuyor. Bu olay, özellikle Mersin'de hukukun dışında olan ve buna dönük gelişebilecek olaylara karşı Mersin polisinin ne kadar hazırlıklı olduğunu ortaya koyan örnek bir olaydır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber