Egemen Bağış'tan ?Zamanı Hizmete Dönüştürmek' projesine övgü

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kâğıthane Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Büyükdere Prestij Caddesi'nin açılış töreninine de katılan Bağış, Kağıthane Belediyesi'nin 'Zamanı Hizmete Dönüştürmek' projesine şahitlik etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Egemen Bağış, Kağıthane Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'tan ilçedeki gelişmelere ilişikin bilgi aldı. Daha sonra Eski Büyükdere Prestij Caddesi'nin açılış törenine katılan Bağış, burada yaptığı konuşmada, belediyenin 'Zamanı Hizmete Dönüştürmek' projesini övdü.

Avrupa Birliği standartlarını yakalama ve Avrupa Birliği standartlarında belediyecilik yapma konusunda ortaya koydukları kararlı tutum ve çalışmalarından dolayı Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür eden Bağış, "Kâğıthane Belediyesi, İstanbul'da Avrupa Birliği formlarını en iyi şekilde kullanarak kendi standartlarını Avrupa Birliği standartlarının üzerine çıkarma konusunda muazzam bir performans sergiliyor. Mahalle muhtarından Cumhurbaşkanına kadar herkesin yüreği Türkiye'nin daha da gelişmesi için attığı bir anlayış gelişiyor. Bunun gerçekleşmesinde Kâğıthane Belediyemizin, Fazlı Başkanımızın çok büyük bir emeği ve desteği var. Kaymakamımızla birlikte Kâğıthane'de yaptıkları çalışmaları biz de çok takdir ediyoruz.? dedi.

Kâğıthane'nin her geçen gün güzelleştiğini ve güzelleşen Kâğıthane'nin İstanbul'u da güzelleştirdiğini belirten Bağış, "Güzelleşen İstanbul Türkiye'yi dünyanın parlayan bir yıldızı haline getiriyor." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber