EBSO Başkanı Yorgancılar, işletmede değişim yönetimini anlatacak

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu tarafından düzenlenen İzmir 1. İstihdam Zirvesi'nde, ?İşletmelerde Değişimi Yönetmek? konusunu anlatacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu tarafından düzenlenen İzmir 1. İstihdam Zirvesi'nde, ?İşletmelerde Değişimi Yönetmek? konusunu anlatacak. Ayrıca açılışta da bir konuşma yapacak. İzmir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Kadri Kabak, Yorgancılar'ı ziyaret ederek, Vali Cahit Kıraç başkanlığında yürütülen kurulun 8-9 Kasım 2012'de İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenleyeceği zirveye davet etti.

İşsizliğin dünyanın en önemli sosyal problemi olduğunu belirten Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Kabak, Türkiye'de eğitimli gençler arasındaki işsizliğin büyük boyutlara ulaştığına dikkat çekti. Kadri Kabak, her yıl iş hayatına atılan binlerce mezunun işsiz kaldığını belirterek, ?Okullarından mezun olan gençlerin iş bulamaması büyük bir sorun olduğu gibi beraberinde başka birçok sorunu ortaya çıkarıyor. Düzenlenecek zirvenin temel amacı, istihdamın arttırılması. Üniversite öğrencilerinin, mezun olmayı bekleyenlerin, yeni mezunların ve iş arayanların, iş dünyasından farklı örneklerin ve kuruluşları aynı fiziksel mekanda karşı karşıya getirip istihdam piyasasını teşvik etmek ve istihdamı arttırmaya katkı sağlamak amacıyla yapılıyor.? dedi.

İzmir 1. İstihdam Zirvesi paneller, oturumlar ve söyleşilerle desteklenecek. Oluşturulacak görüşme alanında işverenlerin hedef işgücü kitlesine, işgücünün de işverene kolay ve etkili yolla ulaşması sağlanacak. Türkiye'de tanınmış, alanlarında uzman konuşmacıların yer alacağı, 100'e yakın firmanın stant açacağı, iş arayanlarla işverenlerin buluşup katılımcıların kariyer yolculuğuna katkı sağlayacağı zirveyi sponsorlar da destekleyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber