Planlama Uzman Yardımcılığı Sınavı Tarihi KPDS İle Çakışıyor

Kamu kurumlarımızın personel birimleri sınav tarihlerini tespit ederken bazen oldukça dikkatsiz davranmaktadır. Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığının "Planlama Uzman Yardımcılığı" sınavı tarihi Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı (KPDS) aynı tarihe rastlamaktadır. Devlet Planlama Teşkilatının, 30 Eylül'de başvuruları sona erecek olan sınavın tarihini değiştirmemesi halinde, bazı adaylar iki önemli sınavdan birini tercih etmek zorunda kalacaktır. DPT'nin, adayları bu tür bir tercih karşısında bırakmadan sorunu çözmesi mümkündür.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Eylül 2005 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuya ilişkin olarak sitemize şu ana kadar 10'un üzerinde aday mail göndererek Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığının sınav tarihini değiştirmesini istemiştir. Aşağıda sitemize gelen möillerden bir adet yer almaktadır. Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı personel biriminin duyarlı olacağını umuyoruz.


Sitenizi çok yakından takip eden insanlarız (Bu maili bir çok arkadaşımız adına yazıyorum).

Bugün sitenize bakarken DPT'nin ilanını gördük. Şartların hepsini taşıyoruz diye sevindik. Fakat daha sonra sınavın yapılacağı 13 Kasım tarihinin KPDS sınavı ile aynı tarih olduğunu fark ettik ve inanılmaz derecede sinirlendik.

Koskoca bir kamu kurumunda bundan haberi olan bir tek insan bile yokmu?Yoksa bunda kasıtmı aramamız gerekli?

DPT'nin bir an önce bu yanlışlığı düzeltmesini istiyorum.

Haber Gönder yoluyla yazan: Cem

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber